Politika zasebnosti

SPLOŠNO

Digitalna agencija Monika Jensterle s.p. se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne strani www.nexa.si. Zbrane osebne podatke bo podjetje uporabljalo izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Podjetje spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne strani, zato bo storilo vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

Posredovanje uporabnikovih osebnih podatkov podjetju je v določenih primerih nujno, da lahko obdelovalec kot ponudnik izpolnjuje svoje pogodbene obveznosti do uporabnika.

Ponudnik zbrane osebne podatke trajno varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07) (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).

Podatki o podjetju:

Digitalna agencija Monika Jensterle s.p.
Ulica Metoda Mikuža 6, 1000 Ljubljana
info@nexa.si
040 887 366

 

IZVAJANJE POLITIKE ZASEBNOSTI

Podjetje ima, skladno z Zakonom o varovanju osebnih podatkov, varovanje osebnih podatkov urejeno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov. Vse pri podjetju redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z določili Pravilnika o varovanju osebnih podatkov in z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne trgovine. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s podjetjem.

 

Kaj so piškotki?

Piškotki so tekstovne datoteke, ki na našem strežniku prepoznajo vaš računalnik. Piškotki sami po sebi ne prepoznajo individualnega uporabnika, pač pa računalnik, ki je bil uporabljen pri dostopu na spletno stran.

 

Zakaj uporabljamo piškotke?

Piškotki omogočajo, hitrejšo in enostavnejšo za interakcijo med uporabnikom in spletnim mestom. različne namene. Lahko se jih uporablja tudi za Google Analytics.

 

Piškotki, uporabljeni na strani​

StoritevIme piškotkaNamenTrajanje
Google Analytics_utma

_utmb

_utmc

_utmz

Statistika ogledov spletne strani2 leti

30 min

Do konca seje

6 mesecev

 

Onemogočanje piškotkov

Če piškotkov ne želite shraniti, jih lahko onemogočite. Navodila za onemogočanje piškotkov v izbranem brskalniku:
Google Chrome
Mozilla Firefox
Internet Explorer 9