TRGOVINE

IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

Pravijo, da se dobra spletna trgovina prodaja sama. Zakaj je ne bi imeli tudi vi? Podjetjem pomagamo doseči ravno to: izdelati hitro, varno in uspešno spletno trgovino.

Spletne rešitve

Odziven spletni design

Vse več uporabnikov za dostop do spletnih informacij uporablja pametni telefon. Poskrbimo, da bo tudi vaša spletna stran prilagojena na vse različne naprave (PC, prenosnike, tablice, pametne telefone).

Hitra spletna trgovina

Nihče ne mara čakati. Potrudimo se, da se med brskanjem za novimi kosi oblačila, izdelki za dom in vrt, modnimi dodatki ali ostalimi izdelki vaša ponudba izdelkov čim hitreje naloži.

Plačilni sistemi

Skupaj izberemo plačilne sisteme, ki so za vas najbolj primerni. Izbirate lahko med plačilom po povzetju, bančnim nakazilom, kartičnim plačilom ali PayPal plačilom.

Dostava

Dostava na dom ali osebni prevzem? Ali svoje izdelke pošiljate po Sloveniji in tujini? Ali zaradi različnih tež izdelkov potrebujete različne dostavne razrede? Želite imeti brezplačno poštnino nad X €? Brez problema uredimo tudi vse omenjeno.

Vzdrževanje in nadgradnja

Zgodba spletne trgovine se z objavo šele začenja. Redno vzdrževanje in posodabljanje sta ključ do vedno delujoče online prodaje. Spletno trgovino lahko tudi kadarkoli nadgradimo. Ste se naknadno odločili, da bi imeli večjezično stran? Želite dodati novo plačilno sredstvo? Za vas uredimo tudi to.

Podpora strankam

Če se vam zatakne pri urejanju ali dodajanju novih izdelkov, kreiranju novih kategorij ali podkategorij, ne oklevajte in nas pokličite.

E-commerce platforma

WOOCOMMERCE

Naše spletne trgovine poganja najbolj razširjena platforma za izdelovanje spletnih trgovin – Wocommerce. Zmogljiva e-commerce platforma že v osnovi ponuja vse za zagon in začetek online prodaje. Z možnimi razširitvami in nadgradnjami bomo vaši spletni trgovini dali še piko na i.

Zakaj ravno ta platforma?

Ker ponuja:

neskončno svobodo razširitev

varnost in stabilnost

preprosto urejanje in dodajanje izdelkov

rešitve za vse panoge

Ali ste vedeli?

Wocommerce je najbolj popularen vtičnik/modul na celotnem internetu.

Wocommerce poganja več kot 28% vseh spletnih trgovin.

Več kot 4,4 milijonov spletnih strani po vsem svetu uporablja Woocommerce.

UPORABLJNE TEHNOLOGIJE

Ker so si spletne strani med seboj različne, tako po funkcionalnosti in izgledu, za razvoj uporabljamo več različnih tehnologij.

Zadnje reference

NOVO

Še nimate svoje spletne trgovine?