STRANI

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Spletna stran je vaš prvi stik stranke z vašim poslom. Izdelujemo moderne in kreativne spletne strani, ki vam bodo prinesle več potencialnih strank in vam pomagajo rasti hitreje. Naj prvi vtis šteje!

Spletne rešitve

Odziven spletni design

Vse več uporabnikov za dostop do spletnih informacij uporablja pametni telefon. Poskrbimo, da bo tudi vaša spletna stran prilagojena na vse različne naprave (PC, prenosnike, tablice, pametne telefone).

Tehnična optimizacija

Z znanjem iz področja optimizacije bomo vašo novo spletno stran tehnično podkrepili. Poskrbimo za implementacijo SEO vtičnika, kazala strani, kompresacijo fotografij, povezavo z Google analitiko, varnostno povezavo, preusmeritve (redirekte),…

Hitra spletna stran

Ker so uporabniki dandanes zelo zahtevni in želijo takojšen dostop do informacij, je pomembno, da je vaša spletna stran hitra.

Vzdrževanje in nadgradnja

Zgodba spletne strani se ne konča, ko je stran enkrat objavljena. Redno vzdrževanje in posodabljanje sta ključ do vedno delujoče strani. Spletno stran lahko tudi kadarkoli nadgradimo. Ste se naknadno odločili, da bi imeli večjezično stran? Mogoče spletno trgovino? Brez problema uredimo tudi to.

Podpora strankam

Če želite sami urejati vašo spletno stran in naletite na problem, ne oklevajte in nas pokličite.

Potek izdelave spletnega mesta

Izdelava vaše spletne strani se prične s sestankom, kjer nam zaupate svoje želje in cilje. Glede na vaše potrebe in raziskavo trga ter konkurence vam svetujemo in pripravimo celotno strukturo spletne strani.

Iz knjižice tem izberemo nekaj tem primernih za vašo branžo, vi pa izberete tisto, ki vam najbolj ustreza. Izbrano temo prilagodimo vašim potrebam, ter poskrbimo za dobro uporabniško izkušnjo, ki bo povečala možnost konverzij.

Poleg same izdelave strani poskrbimo tudi časovno optimizacijo in stran prilagodimo za različne naprave. Med samo izdelavo spletne strani lahko ves čas spremljate naš napredek preko povezave do delovne verzije strani.

Razvoj spletne strani zaključimo s testiranjem in skupno kavo.

Urejevalnik spletnih vsebin

WORDPRESS

Naše spletne strani poganja najbolj razširjena platforma za izdelovanje spletnih strani – WordPress. Zmogljiv urejevalnik vsebin vam bo omogočal, da spletno stran lahko urejate povsem sami in to brez predhodnega znanja spletnega urejanja.

Zakaj ravno ta urejevalnik vsebin?

Ker je:

vsestranski

namenjen za vse panoge

ima enostaven uporabniški vmesnik

ima veliko različnih predlog in vtičnikov

prijazno orodje za optimizacijo spletnih strani

Ali ste vedeli?

Od leta 2014 vsak dan nastane več deset tisoč novih WordPress spletnih mest.

Z Googlovim iskanjem »WordPress« dobite približno 2.060.000.000 rezultatov.

Wordpress odprtokodni sistem, ki ni v lasti nobenega podjetja in nima generalnega direktorja.

WordPress je na voljo v več kot 68 jezikih.

WordPress ima več kot 50.000 zastonjskih vtičnikov.

WordPress je starejši od Facebook-a in Twitter-ja.

WordPress poganja več kot 30 % vseh spletnih strani.

UPORABLJNE TEHNOLOGIJE

Ker so si spletne strani med seboj različne, tako po funkcionalnosti in izgledu, za razvoj uporabljamo več različnih tehnologij.

Zadnje reference

NOVO

Še nimate svoje spletne strani?